Češi jsou národem chalupářů, teď ale musí tuhle zálibu omezit
Ilustrační foto
Teplice

Ústecký kraj - Letošní situace tuto vášeň významně nabourává a ne každý je ochoten to respektovat. Vedení Ústeckého kraje proto opětovně apeluje na občany, aby respektovali předmětná nařízení vlády České republiky.

„V případě nezbytnosti cesty na chatu či chalupu prosím striktně dodržujte doporučení odborníků z řad hygieniků, ministerstva zdravotnictví a dalších. Ústecký kraj to lidem zakázat nemůže, ale pokud by se na chatu či chalupu někdo musel nezbytně vydat, prosím je, aby se chovali maximálně zodpovědně vůči ostatním,“ uvedl ve čtvrtek na tiskové konferenci po zasedání Krizového štábu Ústeckého kraje hejtman Oldřich Bubeníček s tím, že dodržováním doporučených pravidel a zásad dokážeme společně toto nelehké období lépe a dříve zvládnout.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru