Výzva po studenty středních škol: Nenuďte se a fotografujte!
Vítězný snímek z loňského ročníku. Lázeňské ticho od Jana Macka.
Teplice

Teplicko – Jako stvořená pro tento čas, v němž je výběr aktivit pro mladé lidi značně omezený, je fotografická soutěž pro studenty středních škol Teplicka. Konkrétně 2. ročník soutěže FotoAréna, kterou vyhlašuje Střední průmyslová škola Teplice. „Fotografování je individuální činnost, a lze se jí tedy věnovat i v této nelehké době,“ říká k projektu zástupkyně ředitele školy Jana Vachoušková.

V současné době fotí téměř každý. Výzva střední průmyslové školy tak může tomuto koníčku dodat potřebný adrenalin a soutěžní atmosféru i v domácím prostředí. Akce je rozdělená do dvou základních kategorií: 1. Teplicko a 2. Můj obor. Každý z autorů může do soutěže přihlásit tři fotografie ve formátu jpg a jpeg, v rozlišení alespoň 5 Mpx, přičemž celková velikost souboru by neměla přesáhnout 10 MB. Soutěžní práce mohou autoři posílat na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a neměli by zapomenout napsat jméno a příjmení, školu, třídu a název zaslaného snímku. Uzávěrka soutěže je 15. května.

O kvalitě a pořadí fotografií bude rozhodovat odborná porota. V ní jsou zastoupení Ondřej Černý, Josef Huf, Luboš Kozler, Petr Macek, Milan Stryja, Miroslav Světlík a Pavel Záhorec. V loňském ročníku FotoArény vyhrál snímek Lázeňské ticho autora Jana Macka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru