Policisté v noci zachránili muže, v hořícím vstupu do krytu se nadýchal zplodin
Záchranná akce. Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Policisté zasahovali v noci na čtvrtek u požáru. Ze zakouřených prostor vyvedli muže, který se nadýchal zplodin.

"Dnes kolem půl třetí v noci zasahovali policisté z obvodního oddělení v Proseticích u požáru ve vstupu do bývalého krytu civilní obrany v ulici Pražská. Ze silně zakouřeného prostoru, kde zřejmě zahořely odpadky, vyvedli 34letého muže, který se nadýchal zplodin," uvedl ve čtvrtek ráno mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

Policisté muži ihned poskytli první pomoc a následně ho předali do péče přivolaných záchranářů, kteří muže převezli do nemocnice. "Díky rychlému a profesionálnímu zásahu policistů nedošlo k vážnějšímu poškození jeho zdraví, muž už byl z nemocnice propuštěn," dodal Daniel Vítek.

1903policieteplice2

Vstup do krytu. Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru