Lagarto v době Covid-19: Prodej přes okénko, na objednávku a také dobrokredit
Výdej je možný jen přes okénko.
Teplice

Teplice, Most - Síť šesti kaváren a restaurací podniku Lagarto, které nabízí tolik oblíbenou a skvělou kávu, výborné a kvalitní dorty a také vás obohatí špičkovou gastronomií, musí nyní fungovat kvůli nutným epidemiologickým opatřením pouze ve třech svých kavárnách.

Lagarto má otevřeno v nyní pouze v provozovně Deli Most na Tř. Budovatelů, v Chomutově v Lagarto Café Galerie Pošta a v Teplicích Lagarto J&J a nabízí svůj sortiment pouze zákazníkům přes okénko. Ostatní provozovny na severu Čech jsou zavřené.

„Kvůli nutným opatřením jsme museli zavřít čtyři kavárny z našich šesti, což je v tuhle chvíli pro nás existenční situace. Ale zatím se nevzdáváme, v provozovnách, které mohou být otevřené, chceme našim zákazníkům nabídnout maximum z našeho sortimentu, i když pouze přes okénko,“ uvedl Jan Hawelka, majitel kaváren Lagarto.

Přesto na vás v těchto dvou provozovnách vás čeká sortiment sladkostí z vlastní výroby a také nabídka dortů, které si můžete objednat na vaši domácí oslavu přes Lagarto e-shop.

Část týmu skvělých kuchařů se z teplické restaurace J&J Lagarto přesunul do mosteckého Deli, a podávají zde přes okénko velmi oblíbené a chutné snídaně a k dispozici bude i celodenní brunch až do večera do 20. hodiny. Otevřeno bude od pondělí do soboty od 7 do 20 hodin, v neděli pak od 8 do 20 hodin. Snídaňové menu a brunch se bude podávat od 8:00-19:00 hodin. Lagarto J&J v teplickém nákupním centru Fontána je otevřené od 10 do 21hodin. Tady lze objednat rozvoz nebo si sem můžete zavolat, jídlo objednat a vyzvednout si ho přímo na provozovně na Náměstí Svobody.

Jídlo si také můžete objednat on-line přes Dáme jídlo.

Podpořte Lagarto dobrokreditem již od 1 Kč a získejte 25% a 50% navíc

Váš oblíbený podnik Lagarto můžete také v těchto horších časech podpořit: „Podpořte nás v časech zlých a my se Vám odměníme v časech dobrých. Získejte LAGARTO VIP kartičku, kterou dobijete na Vámi zvolenou částkou a my k částce přičteme bonus. Do 1999 CZK +25%, nad 2000 CZK +50% a začínáme od 1,- Kč. Čerpání dobrokreditu na útratu v Lagartech lze provést od 1. června nebo ihned jakmile se otevřou kavárny/restaurace v běžném režimu. Děkujeme všem a všem vám přejeme hodně zdraví a také nám všem štěstí, ať to společně zvládneme,“ uvádí Jan Hawelka.

Dobrokredit si můžete dobít zde.

Jaké lahůdky si můžete v Deli Most objednat či odnést od okénka

1803lagarto2

Half English - slanina, fazolky, sázené vejce, klobásky, žampiony (A: 1,3,7,11 ) 169,-

Domácí toast s vejci 63, avokádový crème fraîche, slaninový crumble, holandská omáčka (A: 1,3,7,11 - 4) 149,-
+39,- uzený losos nebo šunka

Míchaná vejce se salátkem, domácí toast (A: 3,7) 139,-

Lívance s tvarohem, ovocem, granollou, javorovým sirupem s medem (A: 1,3,7) 159,-

Od 11:00 k tomu přibudou brunch jídla:

"Hot-dog" trhané vepřové maso, zelí, koriandr, hranolky s cheddarem (A: 1,3,7) 219,-

Super sandwich z domácího toastového chlebu se smaženým kuřetem v krustě, ledový salát, rajčata, majonéza, hranolky s cheddarem (A: 1,3,7) 249,-

Smažený sýr v panko strouhance - halloumi, hranolky, jus, majonéza (A: 1,3,6,7) 219,-

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru