Ženy vzaly obálku s penězi, kterou někdo nechal ve směnárně. Zachytily je ale kamery
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z přečinu zatajení věci jsou podezřelé dvě ženy ve věku 44 a 27 let. Před dvěma týdny byly ve směnárně, kde si povšimly obálky s penězi, kterou na pultu zapomněl předchozí zákazník. Jedna z žen obálku vzala, v autě pak zjistily, že obsahuje dva tisíce eur.

"Ženy ani nenapadlo, že by lehce získané peníze vrátily, místo toho se chtěly o částku rozdělit. K jejich dopadení napomohly kamerové záznamy ze směnárny, policisté jim sdělili podezření z přečinu, za který by mohly jít až na rok do vězení. Obě se ke svému protiprávnímu jednání přiznaly, policisté zajistili i celou částku, kterou vrátili právoplatnému majiteli," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru