Severočeška nabízela oblečení přes internet, napálila přes dvacet zájemců
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Litvínov - Důvěřivosti lidí měla využít jedna „podnikavá“ mladá žena z Litvínova. Ta nabízela různé zboží, které neměla a jen inkasovala peníze.

Vyšetřovatel ve věci zahájil trestní stíhání a 25letou ženu nyní obvinil z přečinu podvodu. "Litvínovanka měla nabízet prostřednictvím sociální sítě k prodeji různé zboží, převážně značkové oblečení, boty známých značek či dražší pánské spodní prádlo," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Neměla však v úmyslu nabízené produkty dodat. Na její nabídky reagovalo 22 zájemců z různých koutů republiky. Ti ji předem na účet zasílali peníze za inzerované věci, kterých se však nikdy nedočkali. Bohužel marně čekali i na navrácení svých peněz.

Obviněná žena si tímto způsobem měla za období několika měsíců přijít na celkovou částku 42 tisíc korun. Stíhání ženy je vedeno na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru