FOTO AKTUÁLNĚ: Děti ze Žatce jely na lyžák, autobus se s nimi převrátil jen po pár kilometrech
Převrácený autobus se šesti desítkami dětí na Podbořansku. Foto: Michal Hrdlička
Teplice

Blšany – Necelá šedesátka dětí a jejich dospělý doprovod, kteří jeli na lyžařský výcvik do rakouských Alp, v neděli nedojeli. Autobus s nimi havaroval jen po pár kilometrech jízdy.

Vozidlo skončilo převrácené na silnici a částečně v příkopu na silnici 27 mezi Pšovem a Blšany. Na místě od nedělního rána zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. "Probíhají záchranné práce. Komunikace mezi Blšany a Pšovem uzavřena, policisté odklání dopravu," uvedla Policie ČR.

Hasiči potvrdili, že zasahuje šest hasičských jednotek a vyslány byly dva evakuační autobusy. „Oznámena lehčí zranění. Děti budou odvezeny na vyšetření,“ sdělil HZS Ústeckého kraje.

Děti ze žatecké školy jsou podle informací našeho serveru převážně pořezané od skla, jednu dívku transportoval na traumatologii ústecké nemocnice vrtulník.

K havárii autobusu plného dětí došlo v našem kraji vloni v říjnu. Také toto vozidlo skončilo na boku v příkopu. Informovali jsme zde. Nedělní nehoda na Podbořansku je svým rozsahem vážnější.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru