V lyžařském areálu na Mikulově je už otevřená i slalomová dráha
Foto: Lyžařský areál Bouřňák
Teplice

Mikulov – V sobotu 25. ledna otevřel Sportovní Club Bouřňák na Mikulově kromě sjezdovky Údolíčko, která je zprovozněná už od soboty 3. ledna, také dlouho očekávanou dráhu Slalomák. Pracovníci MC Bouřňák navíc avizují, že všem návštěvníkům, kteří o tomto víkendu na Bouřňák dorazí, poskytnou 10% slevu na jízdném.

Provozní doba lyžařského areálu, která se ode dneška týká i Slalomové dráhy, je v sobotu i v neděli od 9 do 16 hodin. Slalomový svah je nejtěžší dráhou areálu a patří mezi nejstrmější sjezdovky v České republice. Měří 700 metrů a dosahuje převýšení 256 metrů. Dětský svah Údolíčko měří 380 metrů a je vhodný nejen pro děti, ale i pro méně zdatné nebo začínající lyžaře. Na oba svahy vyveze návštěvníky vlek. Obě dráhy jsou uměle zasněžované.

Přístup k vlekům je od placeného parkoviště v Mikulově. Při dobré sjízdnosti silnice z Mikulova na Moldavu lze využít také parkoviště v Moldavě - Novém Městě. To má ale jen omezenou kapacitu. Na Mikulově podle pracovníků areálu v sobotu ráno svítilo slunce a bylo tady kolem – 6 °C. Nahoře na Bouřňáku byly naměřené -3 stupně Celsia.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru