VIDEO: V Teplicích pokřtili zajímavý kalendář, stojí za ním akční ženy z Ústeckého kraje
Křest kalendáře. Foto: e-deniky.cz
Teplice

Teplice - Módní přehlídka společenských šatů Nadi Moravcové a křest charitativního kalendáře se uskutečnily v pátek večer v teplickém divadle. Kalendář vznikl díky podpoře Platformy žen. Její členky jsou v něm také vyfoceny společně s hendikepovanými dětmi ze spolku Severka.

Platforma žen je skupina, která se snaží utvářet ústecký region a jsou v ní ženy z mnoha oborů.

Po slavnostním křtu kalendáře už začala dražba prvního výtisku. Částka se vyšplhala až na pět tisíc korun. Potom přišlo překvapení. Výherce vrátil kalendář do dražby s tím, že pět tisíc zaplatí a dává možnost vydražit další peníze. Povedlo se tak získat dohromady devět tisíc korun. To ocenil jeden z kmotrů kalendáře Jiří Štábl. Výtěžek dražby bude věnován spolku Nové háro. Platformu žen, celý večer i charitativní podtext akce pochválil další z hostů a kmotrů kalendáře, teplický primátor Hynek Hanza.

Kalendář křtila také Bára Mottlová, která se stala tváří Platformy žen Ústeckého kraje.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=Zl2khRq48sM

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru