Neznámí řidiči ujeli od dopravních nehod. Za sebou nechali tři poškozená auta
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté žádají občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 10 do 14 hodin dne 6. listopadu 2019 v Teplicích, ul. Smetanova u č. p. 2. Dosud nezjištěný řidič při jízdě poškodil levou zadní stranu třídveřového vozidla zn. Volkswagen zaparkovaného při pravém okraji komunikace a z místa odjel, čímž nesplnil svou zákonem danou povinnost.

"Pátráme také po pachatelích dvou nehod, ke kterým došlo na konci října," žádá veřejnost o spolupráci za policisty jejich mluvčí Daniel Vítek. Dne 25. října 2019 kolem 21:00 hodin měl neznámý řidič v Teplicích, ul. Bohosudovská v levotočivé zatáčce vyjet vpravo mimo vozovku, kde narazil do odstaveného vozidla Dacia Dokker a z místa odjet.

Z místa činu měl ujet i neznámý řidič, který podle dne 29. října 2019 kolem 16:30 hodin v Krupce, ulice Revoluční na parkovišti u Penny marketu poškodil zaparkované vozidlo Škoda Rapid. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru