Muž po čelním nárazu do mostu podlehl zraněním. Policisté vyšetřují, proč havaroval
Následky nedělní nehody. Foto: e-teplicko.cz
Teplice

Soběchleby - Nedělní vážná nehoda na silnici z Teplic na Ústí nad Labem na okraji obce Soběchleby si vyžádala lidský život. Okolnostmi nehody se zabývá policie.

Automobil narazil v neděli před vjezdem do obce Soběchleby do sloupu železničního přemostění. Ze zdemolovaného vozidla jej vyprošťovali a probíhala resuscitace. "Muž v důsledku mnohačetných poranění neslučitelných se životem zemřel," potvrdil ve středu našemu on-line deníku mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Krátce po nehodě se hovořilo o tom, že vůz řídila žena. Tyto informace se ukázaly jako nepřesné. Za volantem seděl řidič (ročník 1981).

Jednou z vyšetřovacích verzí policistů nyní je, že řidič mohl do stěny narazit úmyslně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru