Strážníci pomáhali ženě, kterou napadal podnapilý syn. Skončil na teplické záchytce
Foto: MP Most
Teplice

Most - Na tísňovou linku Městské policie Most se obrátila ve večerních hodinách sedmašedesátiletá žena a požádala strážníky o pomoc, protože ji napadl její syn, který je pod vlivem alkoholu.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se na místě spojili s oznamovatelkou. Ta uvedla, že její syn demoluje zařízení bytu a neustále se pokouší otevřít okno a vyhrožuje, že skočí z okna. Strážníci na místě zjistili silně podnapilého muže, který se choval agresivně.

"Strážníci přivolali zdravotnickou záchrannou službu a do jejího příjezdu se snažili muže uklidňovat. Strážníci následně poskytli zdravotníkům asistenci při převozu muže do nemocnice, aby předešli možnému napadení personálu záchranné služby. V nemocnici bylo muži dechovou zkouškou naměřeno 2,5 promile alkoholu v dechu a lékař rozhodl o jeho převozu do záchytné protialkoholní stanice v Teplicích," uvedla k případu mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Událost si se všemi poznatky převzala Policie ČR k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru