Za vyplněný dotazník můžete získat sadu tašek na tříděný odpad
Foto: archiv města
Teplice

Teplice – Vedení Statutárního města Teplice vyvíjí neustálou snahu ke zlepšení služeb v odpadovém hospodářství a ke zkvalitnění nakládání s druhotnými surovinami. Z toho důvodu připravil už na podzim loňského roku pro obyvatele města dotazník, který se váže k tématu nakládání s odpady.

Na základě získaných odpovědí chce služby města v odpadovém hospodářství i nadále zkvalitňovat.

Ve snaze motivovat Teplické k vyplnění uvedených dotazníků připravil magistrát pro všechny respondenty, kteří dotazník odevzdají, odměnu. Tou je sada tří barevně rozlišených pevných tašek na oddělený sběr papíru, skla a plastů. Tašky mají praktická ucha pro snadné přenášení, jsou omyvatelné, opatřené na okrajích suchými zipy, aby se stabilizovaly vzájemným spojením, mají pevné dno a jsou v barvách modrá, zelená a žlutá.

Dotazník naleznou zájemci na stránkách města, kde si ho mohou stáhnout, nebo mají možnost vyzvednout si ho přímo v některé z podatelen teplického magistrátu. Pokud vyplněný dotazník odevzdají na podatelně zpátky, dostanou zmíněnou sadu tří barevných tašek na tříděný odpad. Každá z domácností může získat pouze jednu sadu. Akce není časově omezená, ale tašky budou přidělované jen do vyčerpání všech zásob.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru