Policisté hledají zloděje: Vykradli jeřáb, dílnu a z chodby vzali kolo
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Několik případů krádeží vyšetřují policisté na Teplicku. Škodu přes dvacet tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se u Chotějovic vloupal do pracovního stroje. Z kabiny autojeřábu odcizil boxy s pracovním nářadím, elektrocentrálu a nabíječku, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

Nářadí za více jak 17 tisíc korun odcizil v katastru obce Hrob neznámý zloděj. Překonal oplocení a vnikl na pozemek, kde se vloupal do zahradní dílny. Odnesl si benzínovou motorovou pilu, elektrické míchadlo, aku vrtačku, úhlovou brusku a další věci, pokud se podaří zjistit lapkovu totožnost, bude se zodpovídat z přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

Policisté pátrají také po neznámém pachateli, který se v Oseku vloupal do bytového domu. Ze společné chodby pak odcizil horské jízdní kolo, které si majitel cení na jedenáct tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí zloději v případě dopadení až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru