VIDEO: V Krupce se konal charitativní běh, výtěžek jde teplické nemocnici
Charitativní běh v Krupce. Foto: e-deniky.cz
Teplice

Krupka - I přes nepřízeň počasí se v sobotu v Krupce sportovalo. Konal se tam již sedmý ročník charitativního běhu, který je již tradičně pořádán nejvyššími ročníky studentů Bohosudovského gymnázia.

Na start se postavili běžci z celkem sedmi kategorií, od těch nejmenších až po dospělé. Závěrečná nezávodní kategorie pak zahrnovala všechny ty, kteří se chtěli pouze účastnit a podpořit svým během nebo chůzí dobrou věc.

Součástí sportovního dopoledne nebyl jen samotný běh, ale i pestrý doplňkový program. Ukázka canisterapie, agility, poskytování první pomoci a další zajímavé aktivity zpříjemnily deštivé dopoledne všem zúčastněným.

Výtěžek akce poputuje, tak jako každý rok, do teplické nemocnice, v tomto případě přímo na urologické oddělení. Nezbývá nic jiného, než popřát organizátorům mnoho zdaru do dalších ročníků a poděkovat všem, kteří se akce zúčastnili.

https://www.youtube.com/watch?v=z2zWfXfTFI8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru