AKTUÁLNĚ: Silný vichr páchá škody! Hasiči mají za sebou desítky výjezdů k popadaným stromům
Ilustrační foto Zdroj: hasiči
Teplice

Ústecký kraj - Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely od 6:25 do 11:54 hodin k 28 zásahům na popadané stromy a větve z důvodu silného větru.

Nejvíc zásahů bylo v okresu Děčín, osm. Stromy a větve padaly na vozovku u Starého Šachova, Hřenska, Nových Křečan, Dobrné, Ovesné, Dolního Falknova, Krásné Lípy a Nové Chřibské.

V okresu Teplice zasahovali hasiči na šesti místech. Stromy padaly na vozovku v Teplicích, Oseku, Černčicích, u Košťan Duchcova a Úpořin.

V okresu Litoměřice měli hasiči pět zásahů. Stromy odstraňovali z vozovek u Chodoun, Dobříně, v Roudnici nad Labem, u Nových dvorů a Kozlovic.

V okresu Most zasahovaly hasičské jednotky na třech místech. V Mostu v ulici Čsl. armády spadl strom na zaparkované auto, v Chudeříně se strom opřel o dům a u Mníšku spadl na vozovku.

V okresu Louny a Chomutov zasahovaly jednotky na dvou místech. Na Lounsku u Velké Černoci a Počerad. Na Chomutovsku v Chomutově v Lesní ulici a u Málkova.

Na Ústecku u spadl strom na vozovku u Velkého Chvojna a Malého Března.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru