Hasiči havarovali, lidé chtějí dostat desítky tisíc a proč tu hrál Leoš Noha fotbal? Jsou tu naše videozprávy!
Videozpravodajství serveru e-deniky.cz.
Teplice

Ústecký kraj – Po týdnu opět přicházíme s naším týdenním videosouhrnem událostí v Ústeckém kraji.

Pokud chcete vidět zpravodajství mezi prvními, dejte odběr našemu kanálu na youtube a nezapomeňte označit zvoneček, aby vám žádné naše nové video neuteklo. Najdete nás tady.

https://www.youtube.com/watch?v=9Qp_ukPrrJM

Jeden člověk zemřel na silnicích

V minulém týdnu došlo v Ústeckém kraji ke 225 dopravním nehodám a haváriím. Jeden člověk byl usmrcen na Litoměřicku. Těžce zraněni byli dva lidé a lehké zranění utrpělo 46 osob. Vy se právě díváte na záběry z nehody výškové techniky hasičů s osobním autem v Ústí nad Labem. O aktuální dopravní situaci na silnicích nás můžete informovat na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Mostecká slavnost

Most zažil rekordní slavnosti u děkanského kostela. Již před polednem začali proudit do areálu návštěvníci, kterých pak neustále přibývalo. První odhady hovořily až o dvaceti tisících, další je později ještě navyšovaly. Lákal bohatý program na čtyřech pódiích, ale třeba i lety horkovzdušným balonem. Výjimečně se lidé také mohli podívat k jezeru Most, které je jinak stále zavřené. Fotogalerii přinášíme zde.

Pouť v Mariánských Radčicích

Obří zábava u mosteckého kostela měla v sobotu zdatnou konkurenci. Zástupy lidí mířily také k historickému poutnímu areálu na Mariánskou pouť do Mariánských Radčic. Ve spolupráci se Severočeskými doly se tu konal už její 13. ročník. ročníCentrum obce se proměnilo na místo plné zábavy, pouťových atrakcí a stánků či dobývání hradu. Jak to na pouti vypadalo, se můžete podívat také zde.

Tady se dělá pitná voda

Podívat se na místa, kam se obvykle člověk nedostane? Této možnosti využilo na devět stovek návštěvníků úpraven vody v Bedřichově na Liberecku a v Meziboří u Litvínova. Návštěvníci si mohli prohlédnout místa, kde se vyrábí pitná voda, kterou pijí obyvatelé Liberce, Jablonce, Teplic nebo Ústí nad Labem. Aby byla akce zábavnější pro děti, doprovázely je pohádkové bytosti. Nakonec mohli všichni tu naši „flájskou“ ochutnat.

Museři v Teplicích

Davy mladých lidí přišly na hlavní teplické náměstí za svými hvězdami z Tik Toku a Youtube. Pozvalo je tam obchodní centrum Galerie Teplice. Na příchozí čekala hudební a taneční vystoupení těch nejsledovanějších influencerů a youtuberů s autogramiádou.

Dobročinný fotbal

Známí herci a sportovci si v Mostě zahráli fotbal proti policistům a hasičům. Nebylo to ale utkání jen tak pro zábavu. V přestávce dostala Nadace policistů a hasičů, jejímž cílem je pomoci rodinám příslušníků, kteří zemřeli nebo se ve službě vážně zranili, symbolické šeky od místních firem. Mezi známými osobnostmi byli herci Leoš Noha a Jakub Štáfek, boxer Lukáš Konečný nebo sportovní moderátor Jaromír Bosák. Osobnosti zvítězily 4:2.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru