AKTUÁLNĚ: Ze střechy restaurace Černý Orel vycházel kouř. Vznítila se lepenka
Ilustrační foto
Teplice

Osek - Krátce po jedné hodině odpolední vyjíždělo několik jednotek hasičů k restauraci Černý Orel v Oseku, kde mělo dojít k požáru lepenky při opravě střechy. Poplach byl vyhlášen pro stanici Duchcov, Teplice a dobrovolné jednotky z Oseka, Duchcova a Hrobu.

"Profesionální hasiči po příjezdu na místo zjistili, že požár je menšího rozsahu a dobrovolné jednotky byly odeslány zpět na základnu," uvedl mluvčí HZS Ústeckého kraje Milan Rudolf.

Přilehlé okolí však mohl polekat kouř, který při hoření lepenky vzniká. Hasiči po likvidaci požáru prohlédli místo termokamerou, požár se dále do střešní konstrukce nerozšířil. Ve 13:52 hasiči zásah ukončili, na místě je pouze vyšetřovatel, který bude zjišťovat příčinu požáru.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru