Město Hrob pořádá sbírku Extra pastelka pro nemocné děti
Město Hrob pořádá sbírku Extra pastelka pro nemocné děti. Ilustrační foto
Teplice

Hrob – Ještě do čtvrtka 29. srpna se mohou obyvatelé Hrobu, ale i zájemci z okolí, zapojit do charitativní sbírky pro děti. Blíží se začátek školního roku a s tím také nákupy školních pomůcek. Kromě pravítek, obalů, kružítek a dalších nezbytností, mají děti nejraději pastelky a malování jako takové. Onkologicky nemocné děti nejsou výjimkou. A právě těm je sbírka, kterou vyhlásilo a pořádá Město Hrob, určená.

Sbírka nese název Extra pastelky, s podtitulem Pomozte dětem vybarvit svět. Proto, až půjdete kupovat pomůcky pro své školáky, vzpomeňte i na hrobskou sbírku. Darovat můžete kromě pastelek také fixy, omalovánky, pexesa, bloky na malování, různé stolní hry, šablony na kreslení a podobné pomůcky. Všechny předměty, které se ve sbírce podaří nashromáždit, Město Hrob daruje ještě před začátkem školního roku na dětské onkologické oddělení v pražské motolské nemocnici.

Sbírka se koná v budově Informačního, volnočasového a spolkového centra Hrob. V pondělí sem můžete přinést věci v době od 7.30 do 18 hodin a od úterý do čtvrtka v době od 7.30 do 15.30 hodin. Pozor ale na to, že ve čtvrtek sbírka končí, proto je dobré přijet raději dříve.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru