Řidiči z Teplicka se po sousedním Mostecku proháněli pod vlivem alkoholu a drog
Ilustrační foto
Teplice

Mostecko - Tři řidiči měli o víkendu v dechu alkohol a dva motoristé vykázali pozitivní přítomnost drogy v testu na návykové látky. A to jsou jen lidé, které přistihli v nepřípustném stavu za volantem policisté.

U obce Želenice hlídka kontrolovala na silnici I/13 řidiče z Teplicka při řízení osobního vozidla a provedla u něj dechovou zkoušku na alkohol, která ukázala na hodnotu 1,17 promile alkoholu v dechu.

Jiný řidič narazil na policejní kontrolu v Hamru a nadýchal 2,84 promile. Navíc motorista z Litvínova řídil vozidlo, aniž by o tom majitel vozu věděl.

Třetí muž za volantem byl zastaven ve Velebudicích a v dechu měl cizinec 2,15 promile alkoholu. Motoristé skončili v cele a od policie si odnesli záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Stejně skončili žena a muž, oba z Teplicka, kteří měli jako řidiči pozitivní testy na amfetamin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru