Mezi Teplicemi a Úpořinami budou jezdit místo vlaků autobusy
Důvodem dočasného opatření je rekonstrukce železniční stanice v Řetenicích.
Teplice

Teplice – Generální ředitelství akciové společnosti České dráhy upozorňuje, že od pondělí 15. července do čtvrtka 19. července nahradí vlaková spojení na trase Teplice v Čechách – Úpořiny náhradní autobusová doprava. Opatření se zavádí v rámci výluky staničních kolejí a probíhat bude v uvedeném termínu, každý den, od 7.30 do 16.30 hodin. Důvodem této časově omezené změny je rekonstrukce Železniční stanice Řetenice.

Všechny náhradní autobusové spoje budou jezdit podle pravidelného jízdního vlakového řádu, který je platný pro trať číslo 097. Předpokládá se, že autobusy mohou nabírat 5-10 minutové zpoždění oproti vlakovému jízdnímu řádu. Na uvedeném úseku s náhradní autobusovou dopravou je rovněž nutné počítat s tím, že nebudou garantovány služby, jako je Vůz vhodný pro přepravu cestujících na vozíku, Přeprava spoluzavazadel, ani Úschova během přepravy. Bude také omezena přeprava kočárků a to kapacitou, kterou nabízí prostor autobusu.

Zastávky náhradní autobusové dopravy budou od pondělí 15. července do čtvrtka 19. července umístěny na celkem šesti stanovištích. První najdete na autobusové zastávce u hlavního teplického nádraží, další pak na autobusových zastávkách Sklářská v Řetenicích a u Mariánského dvora v Teplicích, na železniční zastávce v Proseticích, na autobusové zastávce u Domova důchodců v Bystřanech a poslední zastávka bude před budovou železniční stanice v Úpořinách.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru