Muži zásobovali narkomany v Dubí heroinem několik měsíců
Ilustrační foto. Zdroj: Policie
Teplice

Dubí - Až pět let by mohl strávit za mřížemi sedmapadesátiletý muž, který v Dubí prodával drogy. Po několik měsíců zásoboval narkomany heroinem, policisté dealera obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, vyšetřován je na svobodě.

Policisté také informovali o dalším případu: Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl obviněn 27letý muž, který v Dubí prodával drogy. Zájemci si u něj kupovali pervitin a heroin, muž, který se do křížku se zákonem nedostal poprvé, je vyšetřován na svobodě a hrozí mu až pětileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru