Zlodějka ráda sváděla muže. Během aktu poblázněné chlapy okrádala
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Sérii několika krádeží má „na kontě“ 37letá žena, která byla v uplynulých dnech obviněna z přečinů neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádeže. Je podezřelá, že v polovině prosince oslovila poškozenou s nabídkou, že jí pomůže s taškami. Žena souhlasila, což se jí nevyplatilo, protože podezřelá ji po cestě objala a z kapsy bundy jí vytáhla peněženku, ze které jí nepozorovaně vzala deset tisíc korun.

Podobný trik zopakovala koncem března, na ulici oslovila staršího muže a nabídla se, že mu pomůže odnést domů tašky s nákupem. "Důvěřivec souhlasil, když přišli k němu do bytu, pozval ji na víno a žena ho požádala o stokorunu. Muž u sebe neměl peníze a tak se vydali k bankomatu, kde vybral hotovost a ženě dal sto korun. Ta využila jeho podnapilosti a pomocí jeho platební karty se opakovaně pokusila z bankomatu vybrat několikatisícové částky, kvůli malému zůstatku se jí to ale nepodařilo," popisuje mluvčí policistů Daniel Vítek. Žena kartu nevrátila a tentýž den večer z účtu vybrala dva tisíce.

V posledních měsících se zaměřila na sexuchtivé muže, kterým kradla peníze. "V půlce května oslovila v Trnovanech muže s nabídkou sexu a začala ho osahávat, přitom mu z kapsy vytáhla šest tisíc a z místa odešla. O dva týdny později si vyhlédla další oběť a s mužem se dohodla na sexu za úplatu, během pohlavního styku mu pak z peněženky bundy, kterou měli pod sebou, odcizila dvanáct tisíc," dodává mluvčí policistů.

Dalšího muže si vyhlédla o dva dny později, nastoupila k němu do auta a scénář se opakoval, během sexu mu z peněženky uložené v autě nepozorovaně ukradla skoro osm tisíc. V minulosti sedmkrát odsouzená recidivistka se ke krádežím přiznala a je vyšetřována na svobodě, v případě odsouzení jí hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru