Zloděj se vloupal do restaurace, další do stavební buňky. Pátrá po nich policie
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do restaurace. V nočních hodinách vnikl po překonání vstupních dveří do provozovny, kde ukradl tablet, dva notebooky, telefon a peníze.

Celková škoda byla vyčíslena na bezmála 25 tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

"Až pětileté vězení hrozí neznámému zloději, který se v Proboštově vloupal do stavební buňky. Odnesl si vrtačku, úhlovou brusku, vibrační desku a další pracovní náčiní v celkové hodnotě 57 tisíc korun. Po zloději i ukradených věcech nyní pátrají trnovanští policisté," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru