V Teplicích bude znovu sousedská slavnost. Šanovský park opět ožije!
Z minulého ročníku. Foto: Živé Teplice
Teplice

Teplice - V sobotu 22. června se v Šanovském parku u Mušle uskuteční čtvrtý ročník sousedské slavnosti Živé Teplice. Podstatou této slavnosti je, že se na jejím průběhu a vytváření programu podílí samotní obyvatelé města.

K poslechu a tanci vám zahrají lokální hudební uskupení tom 77, Schmutzige Mädchen, Šanov II, ECHO, Hambaside, demowave nebo •TNGS•. Pro děti je připravený dětský koutek a bohatý program v podobě workshopů, sportovních úkolů, hlavolamů a hlavně pohádkového představení Divadla Krabice Teplice. Dospělí i děti si mohou vyzkoušet lekci jógy na čerstvém vzduchu. Na trhu autorských výrobků si jako každý rok můžete zakoupit spoustu krásných věcí.

Šanovský park začne ožívat už kolem 14. hodiny, nepřehánějte to tedy s obědem a přijďte ochutnat občerstvení ze všech koutů světa. Jak vidíte je toho pro vás připraveno opravdu mnoho, podrobný program a další informace najdete na Facebookové události Živé Teplice 2019 nebo webové stránce www.ziveteplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru