Prodejna Lidl v Duchcově projde modernizací. Od pondělka bude zavřená
Nové budou pokladny s velkým odkládacím prostorem. Foto: Lidl
Teplice

Duchcov - Prodejna Lidl v Duchově bude od pondělí 27. května na pět týdnů uzavřena. Důvodem je plánovaná modernizace.

V jejím průběhu bude postavena nová pekárna a nové bude také vybavení prodejny. Úprav se dočká i parkovistě. Změny ocení nejen zákazníci, ale také zaměstnanci prodejny. Vítanou novinkou budou rovněž nové pokladny s velkým odkládacím prostorem. Potraviny si bude možné v prodejně naposledy nakoupit v neděli 26. května. Během její modernizace mohou zákazníci navštívit prodejny Lidl v Teplicích, Bílině, a nebo Litvínově. Znovuotevření duchcovské prodejny je plánováno na 29. června.

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 245 prodejen, které jsou zásobovány čtyřmi logistickými centry.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru