Dobrá práce policistů! Díky intenzivnímu pátrání zadrželi zloděje hodinu a půl po krádeži
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Bílina - Díky rychlé práci policistů byl zadržen zloděj, který v noci ze soboty na neděli vykradl chatku v bílinském autokempu. Podezřelý muž vnikl před půlnocí otevřenými vchodovými dveřmi do chatky, kde odcizil drobnou elektroniku a peněženku s platebními kartami a penězi.

S věcmi v celkové hodnotě 13 tisíc korun utekl, policisté ihned začali intenzivně propátrávat okolí místa činu a už o hodinu a půl ho i s lupem zadrželi. Dobrou práci policistů ocenili děkovným dopisem i okradení lidé.

"Pětačtyřicetiletý lapka, který už byl v minulosti 28krát odsouzen, skončil na policejní služebně a následně byl obviněn z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě uznání viny mu hrozí návrat za mříže až na tři roky," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru