Vloupání do chatek naTeplicku: Zloděje zajímá nářadí i elektronika
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do chatky v zahrádkářské kolonii. Nešlo o jediný zahradní domek, který byl v minulých dnech vykradený.

Pachatel si z teplické kolonie odnesl strunovou sekačku, úhlovou brusku, ruční nářadí a elektromotor, celková škoda byla vyčíslena na téměř osm tisíc korun.

Zahradní domek a kůlnu vykradl neznámý zloděj také v Sobědruhách, majitele připravil o jízdní kolo a tablet, oznamovatel vyčíslil škodu na devět tisíc korun. Oba případy policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Policisté rovněž pátrají po neznámém pachateli, který se v Proboštově vloupal do zahradní chatky. Odnesl si televizor v hodnotě dvanáct tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru