Olympia otevírá tuto sobotu čtyři nové obchody. Víme které
Olympia Teplice. Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Obchodní centrum Olympia prochází v posledních měsících rozsáhlou rekonstrukcí. Ta přináší postupně řadu nových obchodů.

V sobotu 27. dubna slavnostně otevřou nové obchody dokonce hned čtyři značky. Dlouho očekávaný RESERVED, který se přestěhoval do nových a větších prostor, stejně tak značka HOUSE otevře na novém místě s výrazně větší nabídkou.

Úplnou novinkou je příchod dívčí módy značky SINSAY a také speciálka outdoorové módy a vybavení značky Rock Point. Všechny obchody si na sobotu připravily slavnostní program.

Např. kvůli slevám RESERVED se vyplatí přijít nakoupit už ráno, 30% sleva na nákup bude nabízena pro prvních 100 zákazníků. Naopak Rock Point nabízí slevu 20% všem svým zákazníkům, ovšem pouze na nezlevněné zboží. Těšit se můžete také na dárky k nákupu nebo drobné občerstvení.

Více informací naleznete zde: www.olympiateplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru