Děti dostanou možnost vyzkoušet si talentové zkoušky nanečisto
Konzervatoř v Teplicích. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Pro děti, které navštěvují hudební nebo pěvecké obory na základních uměleckých školách, případně v jiných školních zařízeních, a pro jejich pedagogy, nabízí Konzervatoř Teplice možnost účasti na metodicko-konzultační sobotě. Jde o akci určenou všem šikovným dětem a jejich pedagogům. Především pak adeptům, kteří uvažují o případném studiu na konzervatoři, nebo jiné umělecké škole. Akci uvítají i pedagogové, kteří zde mohou s odborníky prokonzultovat své didaktické a pedagogické postupy.

V teplické konzervatoři jde už o třetí (neakreditovanou) konzultační sobotu v tomto školním roce. Uskuteční se konkrétně v sobotu 18. května od 9 hodin dopoledne a je třeba se na ní s dostatečným předstihem přihlásit. Metodicko-konzultační soboty se mohou účastnit děti všech věkových kategorií, žáci z hudebních i pěveckých oborů. Kromě pedagogického doprovodu mohou s dětmi přijet i jejich rodiče.

Účastníci akce budou mít jedinečnou možnost konzultací s jednotlivými odbornými pedagogy pro hru na hudební nástroj nebo s pedagogy zpěvu. Získají i skvělou šanci vyzkoušet si talentové zkoušky nanečisto, kdy se nechají vyzkoušet z hudební teorie, sluchové analýzy, rytmu a intonace. Pedagogové zde zase získají pomoc odborníků při řešení technických nebo interpretačních problémů hry na nástroj, při výběru vhodného repertoáru a také při práci s jednotlivými žáky.

Účast na metodicko-konzultační sobotě je bezplatná. Je však potřeba co nejdříve odeslat přihlášku, kterou si můžete stáhnouty (ke stažení zde) a vyplněnou poslat na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Na přihlášce nezapomeňte uvést počet zájemců na jednotlivé hudební nástroje nebo z oboru zpěv, a to žáků, pedagogů a případně i rodičů. Více informací naleznete na webových stránkách teplické konzervatoře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru