OBRAZEM: Takto se po našich silnicích přepravuje obří náklad. V noci na pátek pojede další konvoj
Transport nadměrného nákladu. Foto: Zdeněk Havlena
Teplice

Ústecký kraj - Fotograf Zdeněk Havlena zachytil svým fotoaparátem v tomto týdnu ve večerních hodinách v obci Libčeves konvoj s nadměrným nákladem jedoucím z Lovosic do Plzně. Jedná se o konvoj přepravující strojní zařízení na dvou soupravách. Podle informací naší redakce jde o pivní tanky.

Parametry nádměrného nákladu jsou úctyhodné. Délka je přes 32 metrů, šířka skoro šest a půl metru a na výšku měří souprava přes sedm a půl metru. Váží při tom 68 tun.

Naším krajem projely již tři takové konvoje a poslední se chystá na noc ze čtvrtka na pátek. Konvoj je doprovázen vozidly přepravce a Policie ČR.

Plánovaná trasa přepravy začíná ve 20 hodin v Lovosicích v přístavu. Pokračuje: Lukavec – Lovosice – I/15 – nájezdovou rampou na D8 – sjezdovou rampou na I/15 – Sulejovice – Čížkovice – Podsedice – Třebívlice – Želkovice – Libčeves – Louny – Zeměchy – Lipenec - Drahomyšl – Trnovany – vojenský prostor VÚ 1824 Žatec – I/27 Radíčeves – Sýrovice – Pšov – Podbořany – Vroutek – Lužec – Drahonice – Lubenec – Libkovice – Bošov.

V pátek bude náklad po pauze z Bošova pokračovat v 19.30 hodin směr: I/6 Herstošice – Bochov – II/198 Dlouhá Ves – Teleč – Kozlov – Kojšovice – Toužim – I/20 Třebouň(mimo) – Bezvěrov – Štipoklasy(mimo) – Úněšov – Nová Hospoda – Chotíkov – III/18051 – I/20 Plzeň (ul. Úněšovská - u Globusu).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru