Zloději kradli zahradní nábytek, vloupali se do chatek a obrali firmu o počítač a peníze
Zahradní nábytek. Ilustrační foto CC0
Teplice

Teplicko - Policisté na Teplicku pátrají po neznámých pachatelích, kteří kradli na různých místech. O případech informovali v přehledu událostí.

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který odcizil zahradní nábytek. Z volně přístupného areálu v katastru obce Jeníkov si odnesl tři stoly a dvanáct židlí, celková škoda byla vyčíslena na třicet tisíc korun. Pachateli hrozí v případě dopadení za přečin krádeže až dva roky za mřížemi.

Do dvou chatek se vloupal neznámý pachatel, po kterém nyní pátrají prosetičtí policisté. V zahrádkářské kolonii vnikl do chatky a kůlny, ze které odcizil prodlužovací kabel, v druhé chatce zřejmě nenašel nic cenného, takže majiteli vznikla škoda jen na zničeném zámku. Pokud se podaří pachatele dopadnout, bude se zodpovídat z přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

Škodu téměř sto tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se během svátků vloupal do firmy v Teplicích. Odcizil notebook a finanční hotovost, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a poškození cizí věci, za které hrozí zloději v případě dopadení až pětileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru