VIDEO: V Krušných horách zuřil v noci obrovský požár! Hasiči jsou stále na místě
Foto z úterního večera: Hasiči Dubí
Teplice

Krušné hory - Obrovský požár zuřil v úterý večer a v noci v Krušných horách na Teplicku. Na místo se postupně sjelo 17 hasičských jednotek. Kouř, a dokonce i oheň, bylo vidět na kilometry daleko. Hasiči jsou stále na místě.

Lesní porost začal hořet krátce po úterní sedmé hodině večerní. Požár vypukl konkrétně na Medvědím Vrchu u Přítkova na Teplicku. Hořelo v prudkém kopci na ploše 200x300 metrů. “Prostor byl obtížně přístupný. Voda byla dopravována kyvadlově. Na požářišti bylo zhruba padesát ložisek,” sdělil mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Oheň likvidovalo 17 hasičských jednotek. Z důvodu vysokého počtu jednotek byl vyhlášen zvláštní stupeň poplachu. Oheň a kouř byl krátce před setměním vidět až z Teplic.

Hasiči požár lokalizovali v 22:24 hodin. Na místě zůstaly jednotky v prvním poplachovém stupni.

Hasiči z Dubí natočili několik záběrů přímo z místa události.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru