Zloděj z večerek se vloupal i do pohřební služby. Nenašel nic kromě svíček
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Tepličtí policisté v polovině ledna informovali o dopadení osmašedesátiletého recidivisty, který se vloupal do dvou večerek. V průběhu prověřování se ukázalo, že má muž na svědomí i vloupání do provozovny pohřební služby.

K tomu došlo došlo na přelomu roku. Uvnitř ale nenašel nic cenného, a tak si odnesl alespoň několik okrasných svíček. "Kriminalisté v uplynulých dnech rozšířili jeho trestní stíhání právě o tento skutek, na soud čeká muž ve vazbě," uvedl k případu mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Muž má ale štěstí v neštěstí, protože mu původně hrozilo kvůli předběžně vyčíslené škodě až pětileté vězení. Po inventurách se ale ukázalo, že odcizil věci „pouze“ za 42 tisíc korun, takže ho může soudce poslat za spáchané přečiny krádeže a poškození cizí věci do vězení maximálně na tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru