Recidivista si nedal říct a znovu kradl. Soud ho může poslat až na tři roky za mříže
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Teplice - Na policisty z Trnovan se koncem února obrátila zástupkyně prodejny s oděvy, která se nachází v obchodním centru. Z prodejní plochy jim někdo odcizil dvě pánské bundy a tepláky a se zbožím v hodnotě téměř 2400 korun odešel bez zaplacení.

"Policistům se podařilo ustanovit totožnost 29letého recidivisty, který je z krádeže podezřelý. Muž, který už stál v minulosti opakovaně před soudy kvůli páchání majetkové trestné činnosti, se k odcizení věcí přiznal a bylo mu sděleno podezření z přečinu krádeže, za který by se mohl vrátit až na tři roky za mříže," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru