Policisté dopadli zloděje, který v posledních týdnech vykrádal sklepy
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Krupka - Policisté dopadli zloděje, který v uplynulých týdnech vykrádal sklepy v Krupce. Podezřelým je 24letý muž, který měl koncem ledna najít klíče od společných prostor dvou panelových domů.

S pomocí těchto klíčů následně vnikl do domu, kde z kočárkárny odcizil čtyři jízdní kola a dvě dětské koloběžky. Vloupal se i do pěti sklepních kójí, ze kterých ukradl oblečení, domácí potřeby, snowboard i s botami, nářadí, jízdní kolo, pracovní boty a další věci dohromady za více jak třicet tisíc korun.

Ve stejné ulici pak vykradl i další sklep, ze kterého si odnesl vysavač, satelit, reproduktory a vrtačku, ve vedlejší ulici měl vniknout do bytu, ze kterého zmizel lustr a prostěradla. Muž byl obviněn z přečinů krádeže a porušování domovní svobody, na soud, u kterého si může vyslechnout verdikt až tříletého vězení, bude čekat ve vazbě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru