Recidivista kradl drahá autorádia, na svědomí má nejméně patnáct aut! Už je ve vazbě
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V uplynulých týdnech policisté na Teplicku častěji informovali o vloupáních do motorových vozidel, ke kterým od konce února docházelo v lázeňském městě. Cílem se stávala převážně vozidla značky Škoda, ze kte-rých mizela především drahá rádia. Policisté se na tuto trestnou činnost zaměřili a v uplynulých dnech dopadli v minulosti osmnáctkrát trestaného recidivistu, který je z krádeží podezřelý.

Pětatřicetiletý muž se měl v Teplicích a Duchově vloupat do nejméně patnácti aut, ze kterých si odnesl čtrnáct autorádií s obrazovkou a zabudovanou navigací, v jednom případě z vozidla demontoval xenonové světlomety. Majitelům aut způsobil krádežemi škodu přes 394 tisíc korun, opravy poškozených zámků, nebo rozbitých skel je vyjdou přibližně na 46 tisíc korun.

"Muž byl obviněn z přečinů krádeže a poškození cizí věci, s ohledem na jeho pestrou trestní minulost a důvodnou obavu, že by na svobodě v krádežích pokračoval a vyhýbal se trestnímu stíhání, byl podán podnět k jeho vzetí do vazby, který dnes soudce akceptoval," informoval v pondělí mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru