Galerie slaví 5 let! K výročí obdrží 555 nakupujících poukázku v hodnotě 500 korun, podívejte se jak
OC Galerie Teplice.
Teplice

Teplice - V nákupním centru Galerie Teplice nakupujeme již 5 let. První nakupující vstoupil do nově otevřeného centra 14. března 2014. K letošnímu půlkulatému výročí pro vás OC Galerie Teplice připravila příjemné překvapení. 555 z vás může za své nákupy získat poukázku v hodnotě 500 korun.

Jak můžete poukázku v hodnotě 500 korun získat? Bude to bonus za vašich 5 nákupů aspoň za 501 korun a získá ho jen prvních 555 nakupujících. Akce trvá ode dneška do konce března nebo do vyčerpání poukázek. Takže čím dříve vyrazíte na nákupy, tím máte větší šanci poukázku získat.

Pokud tedy od 18. do 31. března nakoupíte v OC Galerie aspoň 5 x zboží v částce nad 500 korun, schovejte si účtenky a všech pět najednou pak předložte v Infostánku Galerie Teplice ke kontrole. Pokud budou splňovat podmínky soutěže, tedy 5 x nákup, každý aspoň za 501 korun, pracovnice Infostánku Vám účtenky orazítkuje a vrátí a ihned vám vydá dárkovou poukázku v hodnotě 500 korun na další nákup.

Uplatnit nákupy v Infostánku můžete denně v době od 10 do 13 a od 13.30 do 18 hodin. Dárkové poukázky jsou připraveny jen pro prvních 555 nakupujících, kteří splní podmínky akce.

Každou účtenku můžete uplatnit pouze jednou, následně bude označena razítkem a stává se dále pro hru neplatnou. V případě podezření podvodného jednání s účtenkami si pořadatel vyhrazuje právo nevydat zákazníkovi dárkovou poukázku.

Kde všude pak budete moct obdrženou dárkovou poukázku uplatnit, najdete zde. Další informace o této akci najdete na webových stránkách OC Galerie zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru