Obchodní centrum Všebořice přivítá zákazníky po několikaleté odmlce nejdříve v druhé polovině letošního roku
Obchodní centrum Všebořice prochází postupnou revitalizací. 5x Foto: Petr Sochůrek
Teplice

Všebořice – Na příjezdových cestách leží betonové zátarasy. Parkovací plochy místo aut zákazníků „zdobí“ prorůstající plevel. Jen nový plášť budovy dává naději, že se sem opět vrátí život. Řeč je o Obchodním centru Všebořice, o kterém se často v různých diskuzích spekuluje, jak to vypadá s jeho avizovaným opětovným otevřením.

Celý objekt od loňského roku vlastní společnost Tamda Foods, která dodává zboží hlavně do vietnamských večerek a postupně se vypracovala na velkoobchod s logistickou službou s miliardovými obraty korun ročně. Redakce E – Ústí.cz se přes infolinku spojila se zástupci společnosti a položila jim otázky, jaká je současná situace ohledně otevření obchodního centra. „Postupně ho opravujeme, aby nechátralo. Dříve než v druhé polovině letošního roku ho neotevřeme. Chceme tady vybudovat velký supermarket s asijskými restauracemi,“ odpověděl krátce na dotazy Nguem Doan Trung z infolinky Tamda Foods.

Hana Štrymlová (ANO 2011), starostka centrálního městského obvodu, záměr společnosti sleduje. „Byli nám představené propagační materiály Tamda Foods. Nic proti asijskému obchodnímu centru ve Všebořicích nemám, když budou při jeho provozování dodržovány veškeré hygienické normy a zákony České republiky,“ uvedla starostka.

Obchodní centrum Všebořice se nachází pět kilometrů severozápadně od centra Ústí nad Labem. Svou činnost zahájilo v roce 1999. Nájemní plocha činí více než osmnáct tisíc metrů čtverečních. V roce 2015 po postupném opuštění prodejních ploch zdejšími nájemníky došlo k jeho úplnému uzavření. V roce 2018 koupila objekt společnost Tamda Foods, která ho postupně revitalizuje.

0303 oc vseborice

0303 oc vseborice2

0303 oc vseborice4

0303 oc vseborice5

Čtenáři, děkujeme, že nám posíláte náměty na zprávy z regionu. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., využít můžete rovněž zpráv naší facebookové stránky. My vámi zaslaný podnět prověříme a o výsledku vás budeme v našem zpravodajství informovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru