Zákaz řízení nebo alkohol? No a co. Měli ale smůlu, přistihli je policisté
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplicko - Několik řidičů, kteří neměli co dělat za volantem, přistihli v minulých dnech policisté na Teplicku.

Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 28letý muž, kterého v Sobědruhách zastavila policejní hlídka. Sedl si za volant, i když má uložen tříletý zákaz řízení všech motorových vozidel, v případě odsouzení by si muž mohl vyslechnout verdikt až dvouletého vězení.

Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý rovněž 39letý muž, kterého v Bílině zastavili policisté z oddělení hlídkové služby. Sedl si za volant, i když má uložen dvanáctiměsíční zákaz řízení všech motorových vozidel. Pokud případ skončí u soudu, mohl by si muž vyslechnout verdikt až dvouletého vězení.

Až roční vězení hrozí 21letému muži, který večer sedl za volant osobního auta, přestože před jízdou požil alkohol. Policisté mu naměřili přes 1,5 promile alkoholu v dechu, řidiči zakázali další jízdu a na služebně mu sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru