Žena (49) našla v bance peníze na zemi. Šedesát tisíc si nechala
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Přísloví „s poctivostí nejdál dojdeš“ zřejmě nic neříká 49leté ženě, která našla cizí peníze. Případ, který skončil na stole kriminalistů, se stal koncem listopadu v centru Teplic.

Podezřelá si v bance všimla, jak ženě, která si dala vybrané peníze do kapsy, vypadly bankovky na zem. Místo toho, aby ji na to upozornila, chvilku počkala a finanční hotovost ze země sebrala.

"Žena krátce po odchodu z banky zjistila, že nemá vybraných šedesát tisíc korun, protože si je dala do „falešné“ děravé kapsy, když se ale do ústavu vrátila, bankovky už nenašla. Obrátila se proto na policisty, kteří podle kamerových záznamů zjistili, že peníze našla žena, která je z podlahy vzala a ponechala si je," uvedl Daniel Vítek, tiskový mluvčí Policie ČR.

Ve spolupráci s bankou se podařilo zjistit totožnost podezřelé, která byla v uplynulých dnech obviněna z přečinu zatajení věci. Pokud případ skončí u soudu, mohla by si nepoctivá žena vyslechnout verdikt až ročního vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru