Zloděj se vloupal do garáže přes výměníkovou stanici, další vykradli domy
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Tepličtí policisté pátrají po zlodějích, kteří se vloupali do garáže a dvou domů. Zmizela kola, kola z bicyklu a peníze, šperka a elektronika.

Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do výměníkové stanice, přes kterou se dostal do sousední garáže. Z té následně odcizil dvě jízdní kola v celkové hodnotě kolem třiceti tisíc korun. Policisté nyní po odcizených kolech i pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, pátrají.

Vykradený dům

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do rodinného domu v Novosedlicích. Odnesl si finanční hotovost, šperky a elektroniku, celková škoda byla vyčíslena přibližně na 340 tisíc korun. Kriminalisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody, pachateli hrozí v případě dopadení až pět let za mřížemi.

Kolo našel bez kol

Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do suterénu činžovního domu v Teplicích. Z bicyklu umístěného ve sklepě demontoval přední i zadní kolo a přehazovačku, které odcizil, majiteli způsobil škodu kolem dvaceti tisíc korun. Policisté případ prošetřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru