Policisté na Teplicku řeší vloupání do aut
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do zaparkované dodávky. A není to jediný případ vykradeného vozidla.

Po rozbití skleněné výplně dveří vnikl do vozidla, z palubní desky vytrhl autorádio, které ale nechal uvnitř a z místa činu odešel. Přestože pachatel nic neodcizil, majiteli způsobil škodu přes 13 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže ve stadiu pokusu a poškození cizí věci.

Z auta zmizel scanner

Policisté pátrají také po neznámém pachateli, který měl z nezajištěného nákladního auta odcizit scanner na zásilky. Ke krádeži mělo dojít v pátek dopoledne, kdy podle oznamovatele neznámý lapka využil otevřených dveří a z nákladového prostoru odcizil snímač čárových kódů v hodnotě 25 tisíc korun. Pokud bude případ objasněn, hrozilo by pachateli za přečin krádeže až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru