Byla to skutečně poctivá policejní práce. Policejní prezident ocenil rychlé objasnění vraždy a loupeže v Teplicích
Policejní prezident ocenil profesionální práci policistů. Foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj - Policejnímu týmu se podařilo úspěšně objasnit vraždu mladé ženy a loupežné přepadení klenotnictví. Teď jejich práci ocenil policejní prezident Jan Švejdar.

Policejní prezident Jan Švejdar navštívil společně se svým náměstkem pro službu kriminální policie a vyšetřování Jaroslavem Vildem Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, kde se setkal s týmem policistů a kriminalistů, kteří se podíleli na úspěšném objasnění dvou závažných zločinů, ke kterým došlo na sklonku loňského roku v Teplicích. Těm se ve velmi krátké době podařilo zadržet pachatele zvlášť závažného zločinu vraždy mladé ženy (píšeme v článku Kriminalisté dopadli vraha mladé ženy v Teplicích. O život ji měl připravit cizinec), jejíž tělo bylo nalezeno 12. prosince 2018 v Nákladní ulici a také pachatele loupežného přepadení prodejny klenotnictví v ulici Krupská, ke kterému došlo 17. prosince 2018 (informovali jsme v článku Loupež v Teplicích: Policisté zadrželi osoby podezřelé z přepadení klenotnictvíLoupež v Teplicích: Policisté zadrželi osoby podezřelé z přepadení klenotnictví).

Policejní prezident poděkoval za skvělou týmovou práci: „Jsem rád, že ke zjištění totožnosti pachatelů a k objasnění těchto případů vedla skutečně poctivá policejní práce.“ Jako výraz poděkování si všech šestnáct členů týmu převzalo z rukou policejního prezidenta Pamětní minci náměstka policejního prezidenta pro službu kriminální policie a vyšetřování. Přestože bylo setkání velmi přátelské a neformální, diskutovalo se i o aktuálních problémech policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru