PRÁVĚ TEĎ: U Oseka havaroval v silné vánici linkový autobus. Nepříznivé počasí trvá
Autobus sjel mimo silnici. Nikomu se nic nestalo. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Hrob – K havárii linkového autobusu došlo ve středu krátce před sedmou hodinou ranní na silnici mezi Osekem a Křižanovem.

K nehodě došlo na otevřeném úseku mezi poli za obcí Háj u Duchcova ve směru na Křižanov. V místě vanou silné nárazy větru a tvoří se sněhové jazyky. Silnice je s velkou opatrností sjízdná. Havárii vyšetřuje dopravní policie, při projíždění úsekem je třeba velmi vysoké opatrnosti, tvoří se kolony se zdržením do deseti minut. Nedošlo k žádnému zranění.

Na severočeských silnicích dál trvá velmi nepříznivá povětrnostní situace, zejména pod Krušnými horami a na vrcholcích hor, kde je ještě o poznání horší.

Podle dopravního servisu Policie ČR očekávejte extrémně nebezpečné jízdní podmínky na silnici z Jáchymova na Boží Dar. Tvoří se sněhové jazyky až do výše jednoho metru, vane silný vítr, Policie ČR nedoporučuje průjezd silnicí I/25 v úseku Boží Dar - Hraniční přechod. „Žádáme řidiče o respektování nastalé situace, aby do hor raději nejezdili,“ uvedlo již v úterý odpoledne na své facebookové stránce město Boží Dar.

Uzavřena je na Chomutovsku silnice druhé třídy 223 z obce Výsluní po křižovatku silnici druhých tříd 223 a 224. Objízdná trasa vede přes Hradiště a Vernéřov. Vozovka je uzavřena v obou směrech kvůli sněhu na vozovce a práci údržby. Je tam několik uvízlých aut a autobus.

Na Teplicku je neprůjezdná silnice 382 mezi obcemi Moldava a Mikulov. Tvoří se sněhové jazyky, na místě pracují silničáři.

Při řízení auta je nutná zvýšená opatrnost. Při cestování sledujte dopravní zpravodajství. Na horách dodržujte pokyny Horské služby.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru