Nový Kaufland je otevřený! Nelákají vás nákupy? Na střeše má lanové centrum
Foto: Kaufland
Teplice

Teplice - Jeden z největších prodejních řetězců v České republice, společnost Kaufland, otevřela ve čtvrtek 13. prosince svou 132. prodejnu. Najdete ji v Teplicích a bezpečně ji rozeznáte od jiných: na střeše budovy je totiž lanové centrum.

Díky konceptu ekologické výstavby s nejnovějším technologickým řešením, například snížení množství CO2, budova minimálně zatěžuje své okolí. Prodejní plochu i zázemí osvětluje moderní, příjemné, a především úsporné LED osvětlení. Chladicí nábytek je osazen dveřmi, což spolu s nejnovějšími technologiemi v oblasti rekuperace výrazně snižuje energetickou náročnost.

Kaufland v ulici Čs. dobrovolců nabízí obyvatelům Teplic nákupní plochu o rozloze 2 860 m2. V nové prodejně na zákazníky čeká hned několik technologických novinek. Jednou z nich jsou například digitální obrazovky umístěné před vchodem i na prodejní ploše, které informují o akcích. V orientaci pomáhá jednoduchý navigační systém zastoupený piktogramy a výmalba stěn podle druhu zboží. Vybavení teplické prodejny doplňují čtečky EAN kódů pro kontrolu cen jednotlivých produktů a nejnovější typ pokladních stojanů. Moderní vzhled interiéru navozuje pocit jednoduchosti a funkčnosti. Před prodejnou nechybí parkoviště s kapacitou 209 parkovacích míst a rychlodobíjecí stanice pro elektromobily.

„Při modernizaci prodejen nezapomínáme ani na naše zaměstnance, pro které rozšiřujeme a inovujeme zázemí prodejny. Společenská místnost, jídelna i šatny jsou nyní vzdušnější a laděné do příjemných barev. K dispozici je zaměstnancům také plně vybavená moderní kuchyň,“ říká Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru