Duchcov – Ve vazební věznici skončil 39letý dealer drog, který v uplynulých měsících kšeftoval v Duchcově s pervitinem. Dotyčný nejenže drogy prodával, ale ještě napadl jistého muže, o kterém se domníval, že proti němu svědčil na policii.

Devětatřicetiletý dealer nabízel narkomanům pervitin na různým místech Duchcova. „Kriminalisté zdokumentovali desítky jednotlivých prodejů drogy. Navíc muž fyzicky napadl muže, o kterém se domníval, že proti němu svědčil na policii, a vyhrožoval mu zabitím,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

V minulosti 7krát odsouzený recidivista byl obviněn z trestných činů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a nebezpečného vyhrožování. V případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru