VIDEOREPORTÁŽ: Hasiči v Krupce pokřtili nový vůz, městský sbor tam funguje už dvacet let
Nový vůz hasičů v Krupce. Foto: e-teplicko.cz
Teplice

Krupka - Křest nové hasičské cisterny, která významně obohatí výzbroj a rozšíří další možnosti u zásahů, mají za sebou v Krupce. Uskutečnil se u příležitosti oslav výročí 145 let tamního sboru dobrovolných hasičů a 20 let od založení městského hasičského sboru.

V Krupce došlo k založení dobrovolných hasičů již před 145 roky. Půldruhého století jejich práce a služby znamenalo nejenom záchranu mnoha životů, majetku a hodnot, ale i pomoc při živelných událostech, povodních, dopravních nehodách a nejrůznějších nepříznivých událostech. Vzhledem k nárokům a potřebám města a jeho okolí došlo v roce 1998 k založení městského hasičského sboru JPOII Krupka – Bohosudov.

VIDEOREPORTÁŽ

https://www.youtube.com/watch?v=UFcNcoO539U

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru