Kdo sedá za volant: Jeden opilec, další si nic nedělá ze zákazu řízení
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Strážníci na Teplicku zastavili v minulých dnech dva řidiče, kteří za volantem neměli co dělat. Mají teď co dělat s policií.

Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 41letý muž, jehož auto večer zastavili bílinští strážníci. Protože muž vykazoval známky požití alkoholu, přivolali policisty, kteří řidiči naměřili přes 1,6 promile alkoholu v dechu. Muž na místě přišel o řidičský průkaz, navíc mu za řízení pod vlivem alkoholu hrozí až roční vězení.

Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 48letý muž, kterého večer zastavila hlídka strážníků z Dubí. Při lustraci zjistili, že za volantem nemá co dělat, protože má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Přivolaní policisté muži sdělili podezření z přečinu, za který by mohl jít v krajním případě až na dva roky za mříže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru