Měli nastoupit do vězení, trestu se však vyhýbali. Pobyt za mřížemi se jim nejspíš prodlouží
Ilustrační foto: Vězeňská služba ČR
Teplice

Teplice - Až o dva roky může soudce prodloužit pobyt za mřížemi 36letému muži, který se vyhýbal nástupu do vězení. Ačkoliv převzal výzvu k nástupu do věznice, ve stanovenou dobu se na určené místo nedostavil a soud vydal příkaz k jeho dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

V září ho policisté zatkli a nyní byl obviněn z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, původní 16měsíční trest se mu tak může o dost protáhnout.

"Ze stejného přečinu je podezřelá 48letá žena, která měla v červenci nastoupit na půl roku do vězení. Ani jí se za mříže nechtělo a vyhýbala se trestu, který si teď už odpykává a za mřížemi kvůli tomu může strávit o několik měsíců delší dobu," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru